Tärnaby Fjällhotell AB
Org.nr: 556621-9472Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 7 872 | 8 473 | 8 489 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -198 | -395 | 169 |
Antal anställda | 6 | 7 | 7 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1312.0 | 1210.4 | 1212.7 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -2.2 | -4.5 | 2.3 |
Kassalikviditet % | 28.2 | 23.1 | 54.8 |
Soliditet % | 5.0 | 4.3 | 18.7 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 7 872 | 8 473 | 8 489 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -8 044 | -8 856 | -8 294 |
Avskrivningar (kSEK) | -53 | -53 | -45 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -172 | -381 | 195 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -198 | -395 | 169 |
Resultat före skatt (kSEK) | -198 | -395 | 169 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | -198 | -395 | 169 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 144 | 227 | 280 |
Summa varulager (kSEK) | 1 010 | 1 184 | 832 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 432 | 1 584 | 1 604 |
Summa tillgångar (kSEK) | 1 576 | 1 811 | 1 884 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | -198 | -395 | 169 |
Summa eget kapital (kSEK) | 79 | 77 | 352 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 123 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 498 | 1 734 | 1 409 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 576 | 1 811 | 1 884 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva restaurang-, konferens-, hotell-, evenemangs- och arrangemangsverksamhet, konsultverksamhet inom dessa områden samt inom markandsföring och information, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också, under egen eller bifirma, tillverka, marknadsföra och sälja livsmedelsprodukter till grossister, återförsäljare och konsumenter.
Huvudbransch SNI
55101 - Hotellverksamhet med restaurangrörelse
Övriga branscher SNI
55102 - Drift av konferensanläggningar |