Eat By J AB
Org.nr: 556621-0281| Nyckeltal | 2025-06 | 2024-06 | 2023-06 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 8 347 | 10 542 | 13 201 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -2 980 | -794 | -818 |
| Antal anställda | 3 | 8 | 12 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 2782.3 | 1317.8 | 1100.1 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | -35.4 | -7.2 | -5.9 |
| Kassalikviditet % | 63.1 | 112.5 | 138.9 |
| Soliditet % | 35.2 | 65.8 | 69.1 |
| Resultaträkning | 2025-06 | 2024-06 | 2023-06 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 8 347 | 10 542 | 13 201 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -11 463 | -12 006 | -14 207 |
| Avskrivningar (kSEK) | -512 | -465 | -175 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -3 117 | -1 465 | -1 006 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | -2 980 | -794 | -818 |
| Resultat före skatt (kSEK) | -2 980 | -794 | -818 |
| Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Årets resultat (kSEK) | -2 980 | -794 | -818 |
| Balansräkning | 2025-06 | 2024-06 | 2023-06 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 4 476 | 5 401 | 5 633 |
| Summa varulager (kSEK) | 185 | 309 | 335 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 103 | 2 645 | 3 176 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 6 579 | 8 046 | 8 809 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | -2 980 | -794 | -818 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 2 317 | 5 296 | 6 091 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 1 223 | 674 | 674 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 039 | 2 076 | 2 045 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 6 579 | 8 046 | 8 809 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, café-, catering- och franchiseverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet
Övriga branscher SNI
| 68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler |



