Hallandsmusteriet AB
Org.nr: 556617-7142Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 4 392 | 3 534 | 122 732 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 10 245 | -443 | 3 346 |
Antal anställda | 0 | 0 | 0 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Löner till övriga (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Vinstmarginal % | 234.4 | -4.8 | 2.7 |
Kassalikviditet % | 540.1 | 1381.1 | 1829.2 |
Soliditet % | 99.8 | 85.8 | 98.9 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 4 392 | 3 534 | 122 732 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -367 | -3 709 | -119 385 |
Avskrivningar (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 4 025 | -175 | 3 347 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 10 245 | -443 | 3 346 |
Resultat före skatt (kSEK) | 10 245 | 5 107 | 3 646 |
Skatt (kSEK) | -1 | 1 051 | 776 |
Årets resultat (kSEK) | 10 246 | 4 056 | 2 870 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 56 849 | 39 536 | 39 521 |
Summa varulager (kSEK) | 4 950 | 4 950 | 4 950 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 5 690 | 21 275 | 13 602 |
Summa tillgångar (kSEK) | 62 539 | 60 811 | 53 123 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 400 | 400 | 400 |
Årets resultat (kSEK) | 10 246 | 4 056 | 2 870 |
Summa eget kapital (kSEK) | 62 402 | 52 156 | 52 100 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 550 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 7 473 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 137 | 1 182 | 473 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 62 539 | 60 811 | 53 123 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är handel med bär och fruktprodukter, handel med värdepapper, samt att äga och förvalta fast och lös egendom, äga, utveckla och förvalta franchisekoncept inom klädbranschen och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker