Rulex Livs AB
Org.nr: 556595-3162Nyckeltal | 2024-09 | 2023-09 | 2022-09 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 3 | 13 | 17 139 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -19 | 77 | 2 465 |
Antal anställda | 0 | 0 | 6 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 0.0 | 2856.5 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 0 | ||
Löner till övriga (kSEK) | 0 | ||
Vinstmarginal % | 0.0 | 646.2 | 14.4 |
Kassalikviditet % | 5350.0 | 158.6 | 25.8 |
Soliditet % | 98.1 | 37.1 | 75.0 |
Resultaträkning | 2024-09 | 2023-09 | 2022-09 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 3 | 13 | 17 139 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -11 | -51 | -3 341 |
Avskrivningar (kSEK) | |||
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -8 | -28 | 2 458 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -19 | 77 | 2 465 |
Resultat före skatt (kSEK) | -19 | 77 | 5 859 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 1 503 |
Årets resultat (kSEK) | -19 | 77 | 4 356 |
Balansräkning | 2024-09 | 2023-09 | 2022-09 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 0 | 0 | 5 590 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 107 | 701 | 384 |
Summa tillgångar (kSEK) | 107 | 701 | 5 974 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | -19 | 77 | 4 356 |
Summa eget kapital (kSEK) | 105 | 260 | 4 483 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 2 | 442 | 1 491 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 107 | 701 | 5 974 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad
Övriga branscher SNI
10112 - Styckning av kött |
1012 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött |
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk |
1089 - Framställning av andra livsmedel |