Almunge Kött AB
Org.nr: 556541-7861| Nyckeltal | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 30 795 | 30 196 | 24 245 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 101 | 520 | 795 |
| Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 4399.3 | 5032.7 | 4040.8 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 0.3 | 1.7 | 3.4 |
| Kassalikviditet % | 404.0 | 372.3 | 488.9 |
| Soliditet % | 82.9 | 85.4 | 81.7 |
| Resultaträkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 30 795 | 30 196 | 24 245 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -30 782 | -29 722 | -23 421 |
| Avskrivningar (kSEK) | -1 117 | -883 | -803 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 12 | 472 | 826 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 101 | 520 | 795 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 358 | 1 260 | 545 |
| Skatt (kSEK) | 76 | 170 | 126 |
| Årets resultat (kSEK) | 282 | 1 090 | 419 |
| Balansräkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 4 247 | 5 751 | 3 291 |
| Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 6 363 | 4 453 | 6 747 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 10 609 | 10 204 | 10 039 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 282 | 1 090 | 419 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 7 971 | 7 688 | 6 598 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 1 063 | 1 320 | 2 060 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 575 | 1 196 | 1 380 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 10 609 | 10 204 | 10 039 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Folkesson Råd & Revision AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva slakteriverksamhet, försäljning av kött samt idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
022 - Drivning
Övriga branscher SNI
| 10111 - Kreatursslakt |
| 10112 - Styckning av kött |



