Västeråsgurkan AB
Org.nr: 556522-1560Nyckeltal | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 149 | 5 005 | 3 998 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 124 | 1 237 | -133 |
Antal anställda | 2 | 3 | |
Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 2502.5 | 1332.7 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 83.2 | 24.7 | -3.3 |
Kassalikviditet % | 433.7 | 366.7 | 128.8 |
Soliditet % | 71.1 | 69.2 | 40.3 |
Resultaträkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 149 | 5 005 | 3 998 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -28 | -3 769 | -4 131 |
Avskrivningar (kSEK) | 0 | -20 | -70 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 121 | 1 236 | -133 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 124 | 1 237 | -133 |
Resultat före skatt (kSEK) | 91 | 938 | -43 |
Skatt (kSEK) | 20 | 185 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | 71 | 753 | -43 |
Balansräkning | 2024-08 | 2023-08 | 2022-08 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 0 | 0 | 20 |
Summa varulager (kSEK) | 0 | 0 | 201 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 1 223 | 1 841 | 939 |
Summa tillgångar (kSEK) | 1 223 | 1 841 | 960 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 71 | 753 | -43 |
Summa eget kapital (kSEK) | 610 | 1 040 | 387 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 332 | 299 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 282 | 502 | 573 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 1 223 | 1 841 | 960 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av grönsaker, frukt, blommor, presentartiklar, bröd och reklam, bokföring, kontorsarbete och telefonpassning. Tillberedning, inläggning och torkning av grönsaker och frukt. Blomsterarrangemang. Bakning av bröd samt därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
4631 - Partihandel med frukt och grönsaker
Övriga branscher SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker |