Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

La Lorraine Sweden AB

Org.nr: 556497-0506
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2023-12 2022-12 2021-12
Omsättning (kSEK)   283 542 284 680 192 000
Resultat efter finansnetto (kSEK)   10 255 13 677 8 623
Antal anställda   16 14 15
Omsättning/anställd (kSEK)   17721.4 20334.3 12800.0
Löner till Styrelse och VD (kSEK)   0
Löner till övriga (kSEK)   9 598 8 259 9 254
Vinstmarginal %   5.0 6.1 5.3
Kassalikviditet %   435.8 265.0 206.7
Soliditet %   77.8 63.3 58.7
Resultaträkning   2023-12 2022-12 2021-12
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   283 542 284 680 192 000
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -271 140 -269 910 -182 314
Avskrivningar (kSEK)   -554 -758 -1 539
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   12 402 14 772 9 687
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   10 255 13 677 8 623
Resultat före skatt (kSEK)   10 255 13 677 8 848
Skatt (kSEK)   2 141 2 867 1 838
Årets resultat (kSEK)   8 114 10 810 7 010
Balansräkning   2023-12 2022-12 2021-12
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   2 829 2 251 1 775
Summa varulager (kSEK)   92 195 9 500
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   79 617 86 338 75 350
Summa tillgångar (kSEK)   82 445 88 588 77 125
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   100 100 100
Årets resultat (kSEK)   8 114 10 810 7 010
Summa eget kapital (kSEK)   64 094 55 980 45 170
Summa obeskattade reserver (kSEK)   103 103 103
Summa långfristiga skulder (kSEK)   0 0 0
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   18 248 32 506 31 852
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   82 445 88 588 77 125
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
1994-10-26

Verksamhetsbeskrivning
Bolaget bedriver restaurang-, bageri-, cateringrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
4636 - Partihandel med socker, choklad och sockerkonfektyrer

Övriga branscher SNI
10612 - Tillverkning av frukostflingor, mixer och andra livsmedelsberedningar av kvarnprodukter
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter