Norums Fiskrökeri AB
Org.nr: 556479-4617Nyckeltal | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 21 491 | 20 257 | 19 375 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -2 332 | -2 166 | -329 |
Antal anställda | 5 | 7 | 6 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 4298.2 | 2893.9 | 3229.2 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -8.7 | -10.0 | -1.1 |
Kassalikviditet % | 42.1 | 35.1 | 37.0 |
Soliditet % | 14.4 | 21.6 | 25.4 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 21 491 | 20 257 | 19 375 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -23 349 | -22 274 | -19 591 |
Avskrivningar (kSEK) | -248 | -240 | -237 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -1 860 | -2 016 | -217 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -2 332 | -2 166 | -329 |
Resultat före skatt (kSEK) | -1 442 | 34 | 21 |
Skatt (kSEK) | -292 | 9 | 5 |
Årets resultat (kSEK) | -1 150 | 25 | 16 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-12 | 2021-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 4 077 | 6 056 | 4 894 |
Summa varulager (kSEK) | 1 759 | 2 344 | 1 976 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 978 | 4 662 | 4 108 |
Summa tillgångar (kSEK) | 8 055 | 10 717 | 9 002 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | -1 150 | 25 | 16 |
Summa eget kapital (kSEK) | 1 162 | 2 310 | 2 286 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 1 625 | 1 792 | 959 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 5 269 | 6 613 | 5 758 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 8 055 | 10 717 | 9 002 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva inköp och försäljning av fisk och fiskprodukter, förädling av fiskråvara genom företrädesvis rökning, insaltning och konservering, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
102 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur