Marianne's Farm AB
Org.nr: 556419-5310Nyckeltal | 2023-06 | 2022-06 | 2021-06 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 107 354 | 145 545 | 210 406 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -18 911 | -4 395 | -15 491 |
Antal anställda | 31 | 39 | 46 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 3463.0 | 3731.9 | 3050.9 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Löner till övriga (kSEK) | 10 899 | 15 356 | 24 439 |
Vinstmarginal % | -16.2 | -2.0 | -6.4 |
Kassalikviditet % | 25.8 | 51.9 | 57.7 |
Soliditet % | -25.1 | 4.8 | 10.4 |
Resultaträkning | 2023-06 | 2022-06 | 2021-06 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 107 354 | 145 545 | 210 406 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -124 745 | -148 534 | -223 914 |
Avskrivningar (kSEK) | -2 676 | -3 147 | -4 368 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -17 391 | -2 989 | -13 508 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -18 911 | -4 395 | -15 491 |
Resultat före skatt (kSEK) | -18 911 | -4 411 | -15 491 |
Skatt (kSEK) | -4 442 | 274 | -50 |
Årets resultat (kSEK) | -14 469 | -4 685 | -15 441 |
Balansräkning | 2023-06 | 2022-06 | 2021-06 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 31 446 | 35 413 | 38 857 |
Summa varulager (kSEK) | 1 187 | 15 862 | 13 587 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 9 018 | 53 796 | 35 315 |
Summa tillgångar (kSEK) | 40 464 | 89 209 | 74 172 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 4 225 | 4 225 | 4 225 |
Årets resultat (kSEK) | -14 469 | -4 685 | -15 441 |
Summa eget kapital (kSEK) | -10 149 | 4 321 | 7 706 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 20 204 | 7 385 | 24 639 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 30 409 | 73 061 | 37 659 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 40 464 | 89 209 | 74 172 |
VD/Högst Ansvarig
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva livsmedelsproduktion innefattande odling, förädling och försäljning avseende rotfrukter och grönsaker samt idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker