Ölandskroppkakan AB
Org.nr: 556393-1160| Nyckeltal | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 12 021 | 9 661 | 9 140 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 389 | 660 | 857 |
| Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 12021.0 | 9661.0 | 9140.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 3.3 | 6.9 | 9.4 |
| Kassalikviditet % | 574.9 | 275.2 | 130.7 |
| Soliditet % | 83.1 | 67.8 | 34.2 |
| Resultaträkning | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 12 021 | 9 661 | 9 140 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -11 629 | -8 998 | -8 282 |
| Avskrivningar (kSEK) | -88 | -108 | -101 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 392 | 664 | 857 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 389 | 660 | 857 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 389 | 494 | 639 |
| Skatt (kSEK) | 83 | 109 | 135 |
| Årets resultat (kSEK) | 306 | 385 | 504 |
| Balansräkning | 2024-04 | 2023-04 | 2022-04 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 158 | 246 | 354 |
| Summa varulager (kSEK) | 399 | 309 | 289 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 2 526 | 2 593 | 3 765 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 2 684 | 2 839 | 4 118 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 306 | 385 | 504 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 1 931 | 1 625 | 1 240 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 384 | 384 | 218 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 370 | 830 | 2 660 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 2 684 | 2 839 | 4 118 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva tillverkning och förädling av livsmedel, äga och förvalta fast egendom, handel med värdepapper, varvid lagen om bank- försäkring och kreditrörelse ej skall vara tillämpbar, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1031 - Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis



