Ölandskroppkakan AB
Org.nr: 556393-1160| Nyckeltal | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 13 181 | 12 021 | 9 661 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 390 | 389 | 660 |
| Antal anställda | 0 | 1 | 1 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 0.0 | 12021.0 | 9661.0 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 3.0 | 3.3 | 6.9 |
| Kassalikviditet % | 259.1 | 574.9 | 275.2 |
| Soliditet % | 62.6 | 83.1 | 67.8 |
| Resultaträkning | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 13 181 | 12 021 | 9 661 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -12 786 | -11 629 | -8 998 |
| Avskrivningar (kSEK) | -69 | -88 | -108 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 395 | 392 | 664 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 390 | 389 | 660 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 390 | 389 | 494 |
| Skatt (kSEK) | 84 | 83 | 109 |
| Årets resultat (kSEK) | 306 | 306 | 385 |
| Balansräkning | 2025-04 | 2024-04 | 2023-04 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 67 | 158 | 246 |
| Summa varulager (kSEK) | 270 | 399 | 309 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 3 988 | 2 526 | 2 593 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 4 055 | 2 684 | 2 839 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
| Årets resultat (kSEK) | 306 | 306 | 385 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 2 237 | 1 931 | 1 625 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 384 | 384 | 384 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 1 435 | 370 | 830 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 4 055 | 2 684 | 2 839 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva tillverkning och förädling av livsmedel, äga och förvalta fast egendom, handel med värdepapper, varvid lagen om bank- försäkring och kreditrörelse ej skall vara tillämpbar, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1031 - Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis



