Gefle Gourmetservice AB
Org.nr: 556342-9645
KONTAKTINFORMATION
Telefon: 070-5823328
Telefax:
Webbplats: www.geflegourmetservice.se
E-post: gefle@geflegourmetservice.se
Telefax:
Webbplats: www.geflegourmetservice.se
E-post: gefle@geflegourmetservice.se
UTDELNINGSADRESS
Trävändan 12
81892 Valbo
Sverige
81892 Valbo
Sverige
Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 14 312 | 14 268 | 15 725 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 815 | 1 115 | 2 363 |
Antal anställda | 9 | 10 | 13 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 1590.2 | 1426.8 | 1209.6 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | 5.9 | 8.0 | 15.1 |
Kassalikviditet % | 131.3 | 174.5 | 207.1 |
Soliditet % | 32.6 | 47.0 | 51.4 |
Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 14 312 | 14 268 | 15 725 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -13 495 | -13 383 | -13 345 |
Avskrivningar (kSEK) | -161 | -172 | -172 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 816 | 885 | 2 380 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 815 | 1 115 | 2 363 |
Resultat före skatt (kSEK) | 1 234 | 1 805 | 1 772 |
Skatt (kSEK) | 268 | 331 | 339 |
Årets resultat (kSEK) | 966 | 1 474 | 1 433 |
Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 316 | 452 | 624 |
Summa varulager (kSEK) | 426 | 510 | 445 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 5 622 | 6 137 | 7 385 |
Summa tillgångar (kSEK) | 5 939 | 6 588 | 8 009 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 966 | 1 474 | 1 433 |
Summa eget kapital (kSEK) | 1 938 | 2 772 | 3 249 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 0 | 420 | 1 110 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 43 | 171 | 299 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 3 958 | 3 225 | 3 351 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 5 939 | 6 588 | 8 009 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är catering, matlagningskurser, restaurang och därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
561 - Restaurangverksamhet