Naoi Group AB
Org.nr: 556278-7068Nyckeltal | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 42 847 | 32 205 | 37 570 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 304 | -4 203 | -1 781 |
Antal anställda | 13 | 12 | 13 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 3295.9 | 2683.8 | 2890.0 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
Löner till övriga (kSEK) | |||
Vinstmarginal % | -2.6 | -12.9 | -4.5 |
Kassalikviditet % | 55.5 | 77.8 | 91.0 |
Soliditet % | 22.1 | 33.0 | 46.6 |
Resultaträkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 42 847 | 32 205 | 37 570 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -43 972 | -36 368 | -39 253 |
Avskrivningar (kSEK) | -542 | -1 007 | -1 039 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | -1 125 | -4 163 | -1 683 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | -1 304 | -4 203 | -1 781 |
Resultat före skatt (kSEK) | 98 | -2 823 | -1 681 |
Skatt (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Årets resultat (kSEK) | 98 | -2 823 | -1 681 |
Balansräkning | 2024-06 | 2023-06 | 2022-06 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 1 511 | 1 826 | 2 673 |
Summa varulager (kSEK) | 4 979 | 2 040 | 3 582 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 9 452 | 5 212 | 8 387 |
Summa tillgångar (kSEK) | 10 962 | 7 038 | 11 060 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 98 | -2 823 | -1 681 |
Summa eget kapital (kSEK) | 1 929 | 1 830 | 4 654 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 634 | 634 | 634 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 336 | 496 | 494 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 8 063 | 4 076 | 5 278 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 10 962 | 7 038 | 11 060 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall importera och försälja livsmedel och presentartiklar och tillverkning av livsmedel, samt konsultjänster inom data, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning
Övriga branscher SNI
102 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur |