Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Signal & Andersson Charkuterifabrik AB

Org.nr: 556225-3202
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2024-08 2023-08 2022-08
Omsättning (kSEK)   443 221 436 586 395 553
Resultat efter finansnetto (kSEK)   5 525 9 812 374
Antal anställda   118 114 123
Omsättning/anställd (kSEK)   3756.1 3829.7 3215.9
Löner till Styrelse och VD (kSEK)   3 655 420 1 207
Löner till övriga (kSEK)   53 920 50 895 51 679
Vinstmarginal %   2.0 3.0 0.4
Kassalikviditet %   54.9 49.1 51.1
Soliditet %   23.4 24.2 20.2
Resultaträkning   2024-08 2023-08 2022-08
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   443 221 436 586 395 553
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -434 597 -423 376 -395 232
Avskrivningar (kSEK)   -5 417 -5 296 -5 141
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   8 624 13 209 320
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   5 525 9 812 374
Resultat före skatt (kSEK)   4 923 11 020 6 182
Skatt (kSEK)   1 279 2 239 1 137
Årets resultat (kSEK)   3 644 8 781 5 045
Balansräkning   2024-08 2023-08 2022-08
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   103 388 92 556 86 294
Summa varulager (kSEK)   21 444 24 127 25 062
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   86 640 79 375 80 085
Summa tillgångar (kSEK)   190 028 171 931 166 379
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   100 100 100
Årets resultat (kSEK)   3 644 8 781 5 045
Summa eget kapital (kSEK)   36 198 32 955 24 174
Summa obeskattade reserver (kSEK)   10 498 11 096 12 103
Summa långfristiga skulder (kSEK)   23 625 15 341 22 466
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   118 799 112 540 107 636
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   190 028 171 931 166 379
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
1983-02-04

Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall driva detaljiströrelse inom charkuteribranschen, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Huvudbransch SNI
1013 - Charkuteri- och annan köttvarutillverkning

Övriga branscher SNI
10112 - Styckning av kött
1012 - Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött