Hälsingeprodukter i Gnarp AB
Org.nr: 556191-1172| Nyckeltal | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Omsättning (kSEK) | 47 547 | 49 173 | 43 912 |
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 6 599 | 6 508 | 4 599 |
| Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
| Omsättning/anställd (kSEK) | 7924.5 | 8195.5 | 7318.7 |
| Löner till Styrelse och VD (kSEK) | |||
| Löner till övriga (kSEK) | |||
| Vinstmarginal % | 13.9 | 13.2 | 10.5 |
| Kassalikviditet % | 245.5 | 1016.7 | 753.0 |
| Soliditet % | 81.2 | 89.8 | 89.4 |
| Resultaträkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Intäkter | |||
| Total omsättning (kSEK) | 47 547 | 49 173 | 43 912 |
| Kostnader | |||
| Summa rörelsekostnader (kSEK) | -41 324 | -42 928 | -39 361 |
| Avskrivningar (kSEK) | -530 | -546 | -512 |
| Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 6 222 | 6 245 | 4 550 |
| | |||
| Resultat efter finansnetto (kSEK) | 6 599 | 6 508 | 4 599 |
| Resultat före skatt (kSEK) | 6 744 | 4 578 | 3 135 |
| Skatt (kSEK) | 1 419 | 940 | 641 |
| Årets resultat (kSEK) | 5 325 | 3 638 | 2 494 |
| Balansräkning | 2024-12 | 2023-12 | 2022-12 |
|---|---|---|---|
| Tillgångar | |||
| Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 9 209 | 5 938 | 6 389 |
| Summa varulager (kSEK) | 15 330 | 10 656 | 9 325 |
| Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 28 580 | 26 202 | 22 736 |
| Summa tillgångar (kSEK) | 37 789 | 32 141 | 29 125 |
| Eget kapital och skulder | |||
| Aktiekapital (kSEK) | 500 | 500 | 500 |
| Årets resultat (kSEK) | 5 325 | 3 638 | 2 494 |
| Summa eget kapital (kSEK) | 25 498 | 23 573 | 22 235 |
| Summa obeskattade reserver (kSEK) | 6 642 | 6 787 | 4 857 |
| Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
| Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 5 397 | 1 529 | 1 781 |
| Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 37 789 | 32 141 | 29 125 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av syltprodukter samt utöva därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1039 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker



