Tillbaka
Affärsinformation om alla Sveriges företag

Sparköp i Lerum AB

Org.nr: 556183-2279
Översikt
Siffror
Nyckeltal   2023-08 2022-08 2021-08
Omsättning (kSEK)   590 111 554 669 547 634
Resultat efter finansnetto (kSEK)   11 939 11 141 14 269
Antal anställda   146 148 142
Omsättning/anställd (kSEK)   4041.9 3747.8 3856.6
Löner till Styrelse och VD (kSEK)   748 802 777
Löner till övriga (kSEK)   53 232 51 206 49 565
Vinstmarginal %   2.0 2.0 2.6
Kassalikviditet %   48.2 37.9 57.0
Soliditet %   30.3 30.2 33.0
Resultaträkning   2023-08 2022-08 2021-08
Intäkter  
Total omsättning (kSEK)   590 111 554 669 547 634
Kostnader  
Summa rörelsekostnader (kSEK)   -72 079 -67 906 -66 220
Avskrivningar (kSEK)  
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK)   11 731 11 105 14 223
 
Resultat efter finansnetto (kSEK)   11 939 11 141 14 269
Resultat före skatt (kSEK)   11 417 7 763 9 879
Skatt (kSEK)   2 097 1 712 2 133
Årets resultat (kSEK)   9 320 6 051 7 746
Balansräkning   2023-08 2022-08 2021-08
Tillgångar  
Summa anläggningstillgångar (kSEK)   52 564 52 115 40 658
Summa varulager (kSEK)   13 491 11 430 9 969
Summa omsättningstillgångar (kSEK)   42 957 31 497 37 033
Summa tillgångar (kSEK)   95 521 83 613 77 691
Eget kapital och skulder  
Aktiekapital (kSEK)   300 300 300
Årets resultat (kSEK)   9 320 6 051 7 746
Summa eget kapital (kSEK)   9 682 6 413 9 387
Summa obeskattade reserver (kSEK)   24 708 24 186 20 808
Summa långfristiga skulder (kSEK)   0 0 0
Summa kortfristiga skulder (kSEK)   61 131 53 015 47 497
Summa eget kapital och skulder (kSEK)   95 521 83 613 77 691
Personer
Verksamhet
Verksamhet
Företagsform:
Registreringsdatum:
Aktiebolag
1973-08-27

Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att driva detaljhandel med dagligavaror bageriverksamhet samt förädling av kött och livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Huvudbransch SNI
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Övriga branscher SNI
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk
1085 - Tillverkning av lagad mat och färdigrätter