Aryzta Bakeries Nordic AB
Org.nr: 556059-6545
Koncernmoder:
Aryzta Ag
Dotterbolag:
2 st
Nyckeltal | 2023-12 | 2022-07 | 2021-07 |
---|---|---|---|
Omsättning (kSEK) | 549 831 | 286 281 | 241 194 |
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 51 467 | 8 981 | 2 037 |
Antal anställda | 108 | 109 | 99 |
Omsättning/anställd (kSEK) | 3594.3 | 2626.4 | 2436.3 |
Löner till Styrelse och VD (kSEK) | 2 837 | 1 771 | 1 686 |
Löner till övriga (kSEK) | 90 391 | 60 286 | 55 337 |
Vinstmarginal % | 9.4 | 3.1 | 0.9 |
Kassalikviditet % | 89.3 | 91.0 | 109.0 |
Soliditet % | 49.3 | 54.9 | 58.2 |
Resultaträkning | 2023-12 | 2022-07 | 2021-07 |
---|---|---|---|
Intäkter | |||
Total omsättning (kSEK) | 549 831 | 286 281 | 241 194 |
Kostnader | |||
Summa rörelsekostnader (kSEK) | -499 007 | -277 270 | -239 128 |
Avskrivningar (kSEK) | -15 766 | -12 170 | -11 093 |
Rörelseresultat efter avskrivningar (kSEK) | 50 824 | 9 012 | 2 067 |
| |||
Resultat efter finansnetto (kSEK) | 51 467 | 8 981 | 2 037 |
Resultat före skatt (kSEK) | 43 044 | 7 509 | 1 033 |
Skatt (kSEK) | 9 682 | 1 382 | 305 |
Årets resultat (kSEK) | 33 362 | 6 127 | 728 |
Balansräkning | 2023-12 | 2022-07 | 2021-07 |
---|---|---|---|
Tillgångar | |||
Summa anläggningstillgångar (kSEK) | 73 347 | 70 795 | 60 447 |
Summa varulager (kSEK) | 16 085 | 16 487 | 11 202 |
Summa omsättningstillgångar (kSEK) | 71 840 | 62 940 | 53 380 |
Summa tillgångar (kSEK) | 145 187 | 133 735 | 113 827 |
Eget kapital och skulder | |||
Aktiekapital (kSEK) | 100 | 100 | 100 |
Årets resultat (kSEK) | 33 362 | 6 127 | 728 |
Summa eget kapital (kSEK) | 33 551 | 41 990 | 35 863 |
Summa obeskattade reserver (kSEK) | 48 828 | 40 378 | 38 978 |
Summa långfristiga skulder (kSEK) | 0 | 0 | 0 |
Summa kortfristiga skulder (kSEK) | 62 435 | 51 043 | 38 697 |
Summa eget kapital och skulder (kSEK) | 145 187 | 133 735 | 113 827 |
VD/Högst Ansvarig
Tillsynsbefattningar
Ernst & Young Aktiebolag , Revisor
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva bageri- konditorirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.
Huvudbransch SNI
1071 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk